Το coupe μοντέλο βασίζεται στην Giulia, συνδυάζοντας ωστόσο και στοιχεία από την 4C.

 

 

Ο ερχομός της Giulia φαίνεται ότι ξύπνησε τη φαντασία πολλών δημιουργών, οι οποίοι δουλεύοντας ψηφιακά δημιούργησαν ένα εξαιρετικό μελλοντικό coupe μοντέλο.

 

 

Μόλις προσφάτως είδαμε το νέο χρονοδιάγραμμα με τις παρουσιάσεις των νέων μοντέλων της Alfa Romeo, οι οποίες θα γίνουν με κάποια καθυστέρηση τελικά

 

Σε αυτό το πλάνο της Alfa δεν είδαμε να συμπεριλαμβάνεται κάποια κουπέ έκδοση της Giulia, αν και αρχικά υπήρξε στο μυαλό των Ιταλών. Φαίνεται πως τελικά δεν μπόρεσαν να μείνουν πιστοί σε αυτό. 

 

Παρόλα αυτά, οι θαυμαστές της μάρκας είναι πολλοί και κάποιοι ήδη έχουν κάνει τη σχεδιαστική τους πρόταση. 

 

Όπως το εικονιζόμενο coupe μοντέλο που βασίζεται στην Giulia, συνδυάζοντας ωστόσο και στοιχεία από την 4C, τα οποία ενισχύουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου. Φαίνεται πως όσο εμείς ακόμα περιμένουμε τον ερχομό του πολλά υποσχόμενου μοντέλου της, κάποιοι θα δουλεύουν, προτείνοντας νέες version της Giulia.

Το θέμα είναι να δούμε αρχικά το μοντέλο να τσουλάει τις ρόδες του στους δρόμους και αν έπειτα κάποιο από αυτά τα σχέδια περάσει με τη σειρά του στη γραμμή παραγωγής. Εμείς πάντως αυτό το coupe πολύ θα το θέλαμε.

 

 

 

Πηγή: autotriti.gr