Η MANSORY αποφάσισε να επεκτείνει τη γκάμα της για τη βελτίωση της Mercedes-Benz AMG S 63 Coupé και βάζει μια ακόμα πινελιά στην ήδη εκπληκτική έκδοση του μοντέλου που έχει δημιουργήσει. Με τη χρήση συγκεκριμένων αεροδυναμικών βοηθημάτων, κατασκευασμένων από carbon fibre φυσικά, το πανίσχυρο κουπέ θα αποκτήσει μια περισσότερο σπορ εμφάνιση κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του ήδη εντυπωσιακού εξωτερικού του.

MANSORY_AMG-S Coup+σ_front

 

Το νέο body-kit θα αποτελείται στο εμπρός τμήμα του από έναν νέο αεροδυναμικό προφυλακτήρα με ειδικά σχεδιασμένες εισαγωγές αέρα και ενσωματωμένα φώτα LED, καθώς επίσης και από νέα πλαϊνά spoilers και θόλους. Στο πίσω μέρος, οι αεροτομές από ανθρακόνημα προσθέτουν στο δυναμικό στυλ, ενώ θα υπάρχουν επίσης αεροδυναμικά βοηθήματα και διαχύτης στο κάτω μέρος του ανασχεδιασμένου πίσω προφυλακτήρα.

 

MANSORY_AMG-S Coup+σ_rear

Η αλλαγές στη εξωτερική εμφάνιση είναι εντυπωσιακές, ωστόσο το πρόγραμμα βελτίωσης της Mercedes-Benz AMG S 63 Coupé από τη MANSORY δε σταματάει εκεί. Κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο 5.5 λίτρων V8 twin turbo κινητήρας, ειδικά βελτιωμένος με τα πακέτα MANSORY720, MANSORY800, MANSORY900 και MANSORY1000, τα οποία, όπως τα ονόματα αποδεικνύουν, προσφέρουν βελτιωμένη ιπποδύναμη από 720 έως και 1000 ίππους απόδοσης για τους οδηγούς εκείνους που αγαπούν τα πολυτελή αλλά και δυνατά αυτοκίνητα.

 

 

 

Πηγή: automoto.com.gr