Το Mini JCW Cabriο θα λανσαριστεί την άνοιξη και στην Γερμανία θα ξεκινά από 33.500 ευρώ, ενώ η τιμή αυξάνεται σημαντικά λόγω της ευρείας εξατομίκευσης…

 

MINI-JCW-CABRIO-1

 

Ο κινητήρας είναι και εδώ ο τετρακύλινδρος δίλιτρος turbo, ο οποίος αποδίδει 231 PS/320 Nm και συνδυάζεται με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 σχέσεων. Όσο για τις επιδόσεις του βάρους 1.310 kg ανοιχτού μοντέλου σημειώστε 0-100 σε 6,6 sec -είναι 0,4 δεύτερα πιο αργό από τοκουπέ- και τελική 242 km/h. Η μαλακή οροφή, που αν το θέλει κανείς μπορεί να έχει κεντημένο το Union Jack, τη σημαία της Μεγάλης Βρετανίας, ανοιγοκλείνει ηλεκτροκίνητα σε 18 sec και με ταχύτητα μέχρι 30 km/h.

Όπως και η αντίστοιχη κλειστή έκδοση, έτσι και το John Cooper Works Cabrio ξεχωρίζει από τις πιο ταπεινές χάρη στους αεραγωγούς της στο καπό, αλλά και την απουσία προβολέων ομίχλης που έχουν αντικατασταθεί από πρόσθετα ανοίγματα για την ψύξη κινητήρα, παρελκομένων και φρένων. Από κει και πέρα αλλαγμένα για την περίσταση είναι τόσο τα μαρσπιέ όσο και ο πίσω προφυλακτήρας, ενώ όταν η οροφή είναι ανοιχτή η χωρητικότητα του πορτμπαγκάζ είναι μόλις 160 lt (με κλειστή στα 215 lt).

 

mini-jcw-cabrio-1
mini-jcw-cabrio-10
mini-jcw-cabrio-11
mini-jcw-cabrio-12
mini-jcw-cabrio-1a
mini-jcw-cabrio-2
mini-jcw-cabrio-3
 
mini-jcw-cabrio-5
mini-jcw-cabrio-6mini-jcw-cabrio-4
mini-jcw-cabrio-7
mini-jcw-cabrio-8
mini-jcw-cabrio-9
 
 
 
Πηγή: Coroto.ghr