Το νέο Ford Ranger θα προσφέρεται στην ελληνική αγορά με κινητήρες 2,2 και 3,2 λτ. με ισχύ 130, 160 ή 200 ίππων και μέγιστη ροπή από 385 – 470 Nm.

 

 

Λίγο πριν η νέα γενιά του Ford Ranger ξεκινήσει και επίσημα την εμπορική της πορεία στην ελληνική αγορά, σας αποκαλύπτουμε τα βασικότερα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

 

 

Πολλά έχουν γραφτεί αναφορικά με τις σημαντικές αναβαθμίσεις, την τροποποιημένη σχεδίαση, τον πληρέστερο εξοπλισμό, τις αυξημένες μεταφορικές δυνατότητες και τη βελτιωμένη ενεργητική και παθητική ασφάλεια που η νέα γενιά του Ford Ranger θα προσφέρει.

Ωστόσο, για τον επαγγελματία πολλές φορές, οι αριθμοί είναι αυτοί που έχουν αξία καθώς γνωρίζοντας τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά ενός οχήματος (π.χ. το ακριβές μήκος και πλάτος του χώρου φόρτωσης), είναι σε θέση να… αποκωδικοποιήσει αν καλύπτει –επακριβώς- ή όχι τις απαιτήσεις της χρήσης για την οποία το προορίζει.

Σε κάθε περίπτωση, με αφορμή και των επίσημων ανακοινώσεων της Ford Motor Europe, σας αποκαλύπτουμε τα ακριβή τεχνικά χαρακτηριστικά του νέου Ford Ranger που σύντομα θα είναι διαθέσιμο και στην ελληνική αγορά.

Πηγή: autotriti.gr