Το Chrysler Pacifica επανέρχεται στο προσκήνιο με νέα πλατφόρμα και νέα σχεδίαση μέσα-έξω.

 

 

Η Chrysler παίζοντας εντός έδρας στην έκθεση του Ντιτρόιτ, παρουσίασε το νέο της minivan το οποίο επιστρέφει στο προσκήνιο ως Pacifica.


Το όνομα Pacifica επιστρέφει στην γκάμα της Chrysler για να επαναπροσδιορίσει την κατηγορία των minivan. Είναι πλέον ολοκαίνουργιο καθώς βασίζεται νέα πλατφόρμα, έχει εξολοκλήρου νέα σχεδίαση και πλήρως αναθεωρημένο εσωτερικό τόσο σε αισθητική όσο και σε εκμετάλλευση χώρων.Παρά το γεγονός πως είναι ελαφρώς μεγαλύτερο σε διαστάσεις, η Chrysler κάνει λόγο για σημαντική μείωση του βάρους, σε σχέση με το απελθώνμοντέλο, που φτάνει ακόμη και τα 136 κιλά, ενώ συνολικά το Pacifica κοστίζει λίγο πιο κάτω από τους δύο τόνους (1.964 κιλά). 

Όσον αφορά την 7θέσια καμπίνα, σύμφωνα με την Chrysler αυτή είναι μεγαλύτερη σε χωρητικότητα, έχει περισσότερες θήκες για μικροαντικείμενα, βελτιωμένη ποιότητα και εργονομία, σε σχέση πάντα με το μοντέλο Town & Country που αντικαθιστά. 


Εντυπωσιακός είναι σύμφωνα με τα νούμερα που δίνει η Chrysler και ο χώρος αποσκευών, καθώς φτάνει σχεδόν τα 4.000 λτ. από τις πλάτες των εμπρός καθισμάτων έως και πίσω, με την αναδίπλωση φυσικά των δύο πίσω σειρών καθισμάτων. Μάλιστα χάρη στο σύστημα Stow `N Go της Chrysler τα καθίσματα είναι χωνευτά στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

Το Chrysler Pacifica θα είναι διαθέσιμο με… αμερικάνικο κινητήρα χωρητικότητας 3,6 λτ. V6 με 290 άλογα και 355 Nm ροπής ενώ θα δούμε και υβριδική έκδοση με το ίδιο μοτέρ αλλά 250 άλογα με 312 Nm ροπή το οποίο θα συνδυάζεται με ηλεκτροκινητήρα.

 

 

Πηγή: autotriti.gr