Η Maruti Suzuki παρουσίασε το πρωτότυπο Baleno RS, την έκδοση προ-παραγωγής δηλαδή του μοντέλου που θα λανσαριστεί αργότερα φέτος, αρχικά στην Ινδία.

 

 

Στην έκθεση Auto Expo 2016 του Νέου Δελχί, η Maruti Suzuki παρουσίασε το πρωτότυπο Baleno RS, την «καυτή» δηλαδή εκδοχή του «κανονικού» Suzuki Baleno που γνωρίσαμε πέρσι στη Φρανκφούρτη και το οποίο έχει ξεκινήσει ήδη την εμπορική του «καριέρα».

Αργότερα φέτος μάλιστα, θα αρχίσει και η παραγωγή του στην Ινδία όχι μόνο με τα λογότυπα της Maruti Suzuki, αλλά όπως φαίνεται και στη διεθνή του εκδοχή. Επιβεβαιώθηκε πως στην ινδική αγορά θα λανσαριστεί με τον νέο 1.000άρη 3κύλινδρο turbo κινητήρα άμεσου ψεκασμού (1,0 BOOSTERJET). Αν και δεν ανακοινώθηκαν νούμερα, εντούτοις θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως η απόδοση του μηχανικού συνόλου θα παραμείνει η ίδια (115 PS, 175 Nm).

 

Οπότε μιλάμε για μία έκδοση του Suzuki Baleno κατ` όνομα RS, τουλάχιστον για τα δικά μας κριτήρια. Προκειμένου να γίνει λίγο πιο «καυτό», το πρωτότυπο της Maruti Suzuki φορά (διακριτικό) bodykit, φέρει διακοσμητικά χρωμίου και εξοπλίζεται με τροχούς 16 ιντσών.

 

 

 

 

 

Πηγή: autotriti.gr